Happy fridaaay!!


 Gunnveig ble  ett syn i flott  Charlotte Sparre kjole!


Søte Anette i nytt Stylesnob skjerf :-))

Takk for at dere var så sporty og stilte opp på bilde! 😀

Ha en riktig god helg og en fin uke! Jeg blir borte en uke på Lanzarote men kommer sterkt tilbake  med forhåpentligvis nye skatter som kommer inn de neste ukene til Simone. 😀

Tone

Rocka tirsdag!!


Her har jeg på meg Statement jakke fra Day 3990 ,- Topp fra Mellone Rose 299,- Bukse European Culture 1499,- (utsolgt i lys farge). Støvletter Laura Belleriva 2299,- Solbriller Dyberg/Kern 899,- Skjerf Becksøndergaard 699,-.

Ha en fiiiin tirsdags kveld! 😀

Koselig lørdag :-D!!

Flotte Hege i iis jakke 1199,-

 

 


Julianne er alltid like fin og gjennomført i stilen, her viser hun topp fra Line of Oslo, blå pelsvest og solbriller Dyberg/Kern.

Spreke og herliiiiiiige Tanja og Mona klar for helg! ( trur eg må ha meg ett fotokurs..)

Nydelige Mari i Day topp, klar for fest ikveld! 😀

Ønsker alle en suuuper fin heeelg!!!

Copenhagen here we come!

I dag har vi fått inn masse fine nyheter på Simone! Bukse og bluse som jeg har på meg, er nytt italiensk merke fra European Culture. Mens vi i butikken pakker opp vårens nyheter, har jeg og Rønnaug  pakket kofferten og er klar til  Høstens fashion week i Kjøpenhavn 🙂  Etter en travel dag, har jeg vært og tatt en herliiig hårkur og massasje hos EsterRoyal 😀 Nå blir vi borte til mandag kveld, kommer tilbake med masse spennende inspirasjon og bilder! Greit å reise på messe når Margunn har hele kontrollen på Simone!

Ha en forsatt fin uke og god helg 😀 Seeyou!